Mini lån til en biopejs – Denne type lån er en mulighed

Mini lån til en biopejs – Denne type lån er en mulighed

Mini lån til en biopejs - Denne type lån er en mulighed

Når du skal have købt en biopejs, så er det oftest ikke en billig løsning, fordi biopejse måske koster lidt mere end så meget andet gør i hverdagen. Men når det er sagt, så kan man som regel godt finde pengene fordi du sagtens kan finde en billig biopejs som ikke kræver de helt voldsomme beløb.

Her i artiklen kigger vi på muligheden for at tage et lån til en biopejs, nemlig et minilån.

Er et mini lån et billigt lån?

Mini lån til en biopejs - Denne type lån er en mulighed
Mini lån til en biopejs – Denne type lån er en mulighed

Når man snakker om et minilån så er det ikke nødvendigvis et billigt lån, men det er til gengæld et lån som ikke er særlig stort. F.eks. så kan du låne op til omkring 10.000 kroner som ofte bliver betegnet som et mini lån. Når du skal finde mini lån som disse mini lån her så skal du derfor være opmærksom på ÅOP som er en tand højere når man skal optage små lån da de oftest bliver højere grundet at et oprettelsesgebyr på 1000 kroner som eksempel bliver større procentmæssigt ved et lån på 1000 kroner ift. et lån på 10.000 kroner.

Hvad er et mini lån?

Et minilån er som du nok allerede har gættet, et meget lille lån. Et minilån er oftest mellem 1000 kroner og 10.000 kroner, og skal oftest også betales hurtigt tilbage igen. Derfor er minilån også kendte for at have en relativt høj ÅOP fordi oprettelsesudgifterne til et minilån oftest udgøre en stor del af lånet fordi lånet er så lille. Men et minilån er ofte den mulighed som mange vælger hvis de skal købe ting som ikke er voldsomt dyre, men som de ikke har råd til her og nu.

Når du optager et minilån så er der naturligvis nogle ting du skal være opmærksom på så det ikke ender med at blive dyrere end højest nødvendigt. En af de ting er feks. at du skal kigge på hvor meget du skal betale i oprettelses hos de forskellige udbydere. Der er ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt. De nye regler for forbrugslån siger at man maksimalt som låneudbydere må tage 35% om året i ÅOP for et lån hvilket har gjort at man ikke længere skal frygte at blive fanget i en gældsspiral på samme måde som man kunne tidligere med lån der havde ÅOP på over 800%.

Hvor meget kan jeg låne til en biopejs?

Det afhænger generelt af hvilken biopejs du ønsker at have og hvor meget du kan få lov at låne. Hvis du blot skal købe en billig biopejs til bordet til et par tusinde, så bør du overveje om du overhoved skal låne penge til den, eller bare vente med at købe den og i stedet spare op.

Men hvis du skal købe en lidt større biopejs som koster lidt mere, så kan det være en ide at tage et mindre mini lån som helst ikke skal være så stort at du skal afbetale på det i årevis men måske kan få det ud af verden indenfor få måneder eller ihvertfald gerne indenfor 1 års tid. Men det er klart at hvis du har mulighed for at undgå at tage et mini lån eller andre former for lån i banken for at få en biopejs, så er det klart at fortrække da du uanset hvad kommer til at betale mere end hvis du betalte biopejsen kontant.

Rate this post
Mark Thorsen

Skriv et svar