Væghængte biopejse eller biopejse til din væg er mere og mere kommet til sin ret her på det sidste, og det er der naturligvis en årsag til. For ikke nok med, at de er flotte så tilfører de ligeledes din stue et helt nyt udtryk.

Dette indlæg giver dig et overblik over diverse biopejse til væg, således du hurtigt kan finde en model som du finder interessant. Vægpejse findes i mange forskellige kvaliteter og derfor også priser, så det er vigtigt at finde den rigtige forhandler. Det har vi med dette indlæg formået. Du skal derfor bare læne dig tilbage og se om du kan finde en væghængt biopejs, som måtte falde i din interesse.

Hvis du ønsker at se hele forhandlerens udvalg af væg biopejse så skal du egentligt bare følge dette link.

ForhandlerVurdering
Biopejs-ShopBedsteTil Butik →
Bio-PejsFavoritTil Butik →

Biopejs væg – Glas

Biopejs væg

Her har vi en sand klassiker indenfor væghængte biopejse. Dette er den model som de fleste tænker på, når man sider man har en biopejse til væg. Mange har set den hos bekendte eller venner før, og af den grund bliver den naturligt en indikator for hvad man forventer af vægpejse, og det er der selvfølgelig ikke noget at sige til.

Vi er af den overbevisning, at en væghængt biopejse skal være stilren, tidløs og kunne klare formålet om flotte eksklusive flammer. Altsammen noget som denne fantastiske bestseller virkelig formår at leve op til. Vi er stadigvæk meget begejstret for denne model, og det ved vi at forhandlerne også er.

Denne biopejse som bliver indbygget i væg er til stadighed en klassiker, og forhandlerne efterspørger den helt vildt fra producenterne. Det er naturligvis ikke den samme model, som er der år efter år – der udarbejdes selvfølgelig nye versioner hvert år, og bare det at skulle holde sådan en publikumsfavorit vedlige kan være svært idet der er så mange forventninger.

Dette har producenten dog formået at håndtere for folk er ellevilde med denne væghængte biopejs eller som producenten kalder den bioovn til væg.

Vi egentligt ikke nogle præferencer ift. navnet på den, vi er mere interesseret i dens funktionalitet, og den må vi bare konkludere lever op til forventningerne – den er nem at installere og ualmindeligt billig taget i betragtning af, at det er en biopejse til væg.

Fordele: 

✓ Bestseller
✓ Vægpejs som er billig
✓ Nem at vedligeholde 


Væghængt biopejs – Stål

Væghængt biopejs

Denne væghængt biopejs er til stadighed et vidunder. Vi har valgt at tage den med eftersom den er helt ny på markedet, og vi har ualmindeligt store forventninger til den. Vi har en lille fidus til at denne bioovn til væg kan overtage førnævntes plads og dermed blive en publikumsfavorit.

Derfor synes vi helt bestemt, at såfremt du overvejer at få indbygget en biopejs i væggen, så vil vi på nuværende tidspunkt pege på denne model. Sådan en væghængt pejs, er til stadighed nem at montere, du følger egentligt bare anvisningerne i den medfølgende vejledning også har du den cirka ophængt efter intet mindre end 15 minutter. De manualer som medfølger er relativt nemme at navigere i, og du vil opleve at du faktisk opbygger en form for rutine.

Det vil sige, at når du næste gang køber en væghængt pejs, så ved du lige præcis hvordan og hvorledes du skal gribe det an. Det er nemlig ikke særligt svært – vi plejer at sammenligne det med at hænge et billede op.

En biopejs til din væg kan sættes samtlige steder i dit hus eller lejlighed og det samme er naturligvis tilfældet med denne vægpejs.

Fordele: 

✓ Fremstillet i rustfrit stål
✓ Lange levetid
✓ Lange brændetid


Biopejs til væg – Unikt design

Biopejs til væg

Dette er en ret unik biopejs til væg i den forstand, at den med sin cirkulære form giver et look, som er svært at efterligne. Flammerne følger cirklen rundt hvilket giver et unikt syn for jer i stuen. Et syn man simpelthen er nødsaget til kigge på hver dag, for hvis du ikke synes at denne biopejs til væg er unik, så har vi aldrig set magen.

Vi er af den overbevisning at hvis man ønsker at give et lidt mere eksklusivt signal og ikke bare stiller sig tilfreds med sorte og hvide farver, så har vi her et design som virkelig opfylder disse krav.

Fordele: 

✓ Unikt & stilrent design
✓ Behandlet stål
✓ Justerbar 


Væghængt biopejs – Sort

Væghængt biopejs

Her er en to delt væghængt biopejs, som giver et mere autentisk billede og fangende blik. Vi er sikre på, at du med denne model virkelig får en stilrent væghængt biopejse som du ikke vil blive skuffet af.

Du kan skifte mellem de to pejse. Det vil sige, at du kan have den ene tændt og den anden slukket som du vil. Den er 120 centimeter lang, 28 cm. dyb og 48 cm. høj – hvilket i og for sig gør det muligt for de fleste at tilpasse den til sit hjem. Der er ingen elektricitet påkrævet, og der medfølger monteringsbeslag således du får den opsat som den skal.

Fordele: 

✓ Elegant design
✓ Hurtig levering
✓ Billig i drift


Vægpejs – Eksklusivt

Vægpejs eksklusiv

Dette er en vægpejs, som virkelig er en publikumsfavorit i den forstand at den har fået ualmindeligt mange kundeanmeldelser, hvilket selvfølgelig er en god indikator på, at vi har at gøre med et produkt som fungerer i praksis.

Produktet er med sine levende flammer og eksklusive facade, som man i øvrigt kan få i flere forskellige farver. Du kan se samtlige farvekombinationer på forhandlerende hjemmeside, som du finder ved at trykke på ovenstående link.

Denne vægpejs skyder flammerne ud af små kamre, som alle er udviklet i den nyeste teknologi og derfor vil du opleve af flammerne er så autentiske som det overhovedet kan blive. De er hamrende flotte og giver virkelig en følelse af samvær og hygge ligeså snart de er tændt.

Her på redaktionen var vi meget betaget af, hvor god denne vægpejs egentligt er. Den kan virkelig et eller andet unikt, som andre ikke har. Vi stillede to forskellige biopejse til væg op ved siden af hinanden, og kunne bare konkludere med det samme, at dennes flammer er nået for sig selv – så det skal du naturligvis glæde dig til.

Fordele: 

✓ Eksklusiv facadedesign
✓ Relativ let biopejse til væg
✓ 4 ud af 5 stjerner jf. ca. 500 kundeanmeldelser.


Biopejs væghængt

Bio pejs væghængt

Her har vi en vægpejs, som er designet i et mere rustik og antikt design, og som derfor kan nået andet end de stilrene i farverne sort og hvid. Denne model profilere sig på sine forskellige typer behandlet stål, som vi virkelig synes også kan noget.

For hvis du ligesom ovenstående billede har en mere rustik tilgang til design eller bare ønsker noget andet end de tidsløse farver, så er dette virkelig et alternativt.

Den er mange af forhandlernes favorit fordi den bærer et tag, som giver den et mere robust look som de helt gamle pejse havde. Dette er forhandlerne vilde med, og vil til enhver tid anbefale lige netop denne model når de kan.

Fordele: 

✓ Rustikt og antikt design
✓ Behandlet stål
✓ Forhandlernes favorit i Danmark


Væghængt pejs – Cirkulær

Væghængt pejs

Denne sorte cirkulære væghængte biopejs er med sin helt sorte farve elegant og behagelig, at se på. Den fanger naturligt alle gæster. Foran er glas, som forhindre at ilden fanger nogle møbler eller andet – her skal det dog siges, at vi endnu ikke har hørt om en stue som er brændt ned grundet en biopejse ophængt på væg.

I det hele taget findes der ikke mange af sådanne historier, så det skal du på ingen måde være nervøs for. Denne model vejer 12 kg. og er derfor justerbar og nem at flytte rundt på, såfremt du kunne overveje det.

Den er 60 cm. høj, 60 cm. bred og 20 cm. dyb og har derfor ikke nogle dimensioner, som gør den alt for svær at håndtere. Det er med andre ord relativt tilgængelig for private såvel som erhverv.

Fordele: 

✓ Klassiker indenfor væghængte pejse
✓ Behandlet stål
✓ Hurtig- og fri levering


Biopejs væg – Hvid

Bedste biopejs væg

Kombinationen med farven hvid og ild kan noget helt specielt, som andre farver bare ikke kan. Derudover har denne hvide væghængte biopejs en brændtid på 3 timer og en kapacitet på 1,5 L. Det er til den kanon billige pris, efter vores overbevisning rigtig fornuftigt.

Denne model er til dig, som ønsker at få en biopejs væghængt men uden at gøre synderligt meget for det. Den koster ikke specielt meget og er relativt nemmere at montere.

Kvaliteten af flammerne er meget gns., hvilket dog stadig i vores bog er meget flot. Vi synes alle flammer fra disse pejse kan nået specielt, som bare er svært at forklare over ord – men som skal ses via eksempelvis nedenstående video – som giver et meget godt billede af, hvad det er vi snakker om.

Der skal derfor lyde en anbefaling på, at du kigger på denne og forhåbentligt bliver ligeså positivt overrasket som vi.

Fordele: 

✓ Hvid
✓ Udgiver en varmeeffekt på 2,17 kW
✓ Vejer kun 12,8 kg


Bioovn til din væg – Kan den hænge på min væg?

En bioovn kan nemt placeres på din væg, det kræver egentligt bare et tomt sted den kan være, og at muren selvfølgelig til et hvis punkt kan holde til at få en indbygget biopejse i væggen. Så længe du ikke hænger den op på en papvæg, så plejer det at gå fint – er vores erfaring.

Vi mener desuden, at en biopejse til væg er specielt gode i gange og eller køkkener fordi de på en eller anden uforklarlig årsag bare sætter en afstressende effekt. Det er klart at nogle modeller selvfølgelig ligger op til stuen og andre værelser osv., så du skal helt sikkert bare vælge den model, som du tænker ser flot ud.

Vi har på redaktionen bare haft nogle gode oplevelser med biopejse på vægge i førnævnte foranstaltninger.

Vægpejs billede

Væghængt pejse er billige i drift

En væghængt biopejse er som du kan relativt rolig i sine bevægelser, og flammerne iltrere frem og tilbage således det også ser levende ud, og ikke bare ligner et falsk stearinlys. Her skal det hurtigt siges, at du ikke på noget tidspunkt er i tvivl om, at det er levende ild som der er gang i.

Væghængte biopejse har meget forskellige kapaciteter i den forstand, hvor meget væske der skal hældes på dem for at holde dem i gang. Fælles for dem alle er, at de er hamrende billige i drift såfremt man køber sin væske (bioethanol) >96% koncentreret.

På den måde sparer man så mange penge som muligt idet brændetiden så vil forøges – generelt siger man, at en biopejs til væg kan holde sig i op til 6 timer, hvilket efter vores overbevisning er tilfredsstillende.

Det eneste du som væghængt biopejse ejer derfor skal sørge for i hverdagen er at den ser pæn og ren ud, samt at der hele tiden er nok væske på. Det giver selvfølgelig sig selv, at når der ikke er mere væske på, så slukker lyset bare også virker den igen når du fylder mere på.


Alternativer til biopejse til væg

Hvis du ikke er helt igennem begejstret for udvalget af væghængte pejse, så har vi selvfølgelig en masse andre guides, som må være interessant for dig:

Væghængt pejs billede