En udendørs biopejs er bare hyggeligt, og et parameter man forbinde med godt selskab. Derudover giver det naturligvis sig selv, at man nemt kan forestille sig, at biopejse udendørs i kombination med have og blå himmel bare er et godt syn.

Der er alle mulige årsager til at købe en udendørs biopejse, og vi vil i løbet af dette indlæg forsøge at illustrere dem ifm. en gennemgang af de mulige udendørs biopejse som findes.

Vi har nemlig researchet, og fundet Dk’s bedste biopejse til udendørs brug.

ForhandlerVurdering
Biopejs-ShopBedsteTil Butik →

Udendørs biopejs – Sort gitter

Udendørs biopejs

Denne udendørs biopejse passer perfekt til en terrasse, eller andet steds hvor den kan få lov at belyse en sti, en have eller et bord. Der er ingen tvivl om, at årsagen til der er så meget plads til flammen, er nemlig således den for alvor kan belyse diverse ting.

Nogle personer gør det, at de stiller en i hver side af havebordet for på den måde, at lyse terrassen og bordet op, og andre benytter dem udsmykning i haven, hvor de får en fast sted at stå. Hvad der er bedst er 100% op til en selv, og der er derfor ikke en løsning på hvor du skal stille dem – vi synes begge ting er smarte og lyder godt.

De vejer 30 kg. og er fremstillet i sort stål, så derfor er det ikke nogle man bare lige løber med. De har en brændetid på op til 5 timer, hvilket jo egentligt svarer til en del. Når der ikke er mere væske på går din udendørs biopejs ud, men så fylder du bare mere på, og dine biopejse til udendørs bruger virker herefter i yderligere 5 timer.


Biopejs udendørs – Statuette

Biopejs udendørs

Dette er en udendørs biopejse, som vi ville kalde en statuette. De er set til de større award show rundt omkring i verden eksempelvis oscars og golden globe awards. Her har arrangørerne placeret dem udenfor, til at belyse den røde løber og i det hele taget bare for at få det til at se lidt eksklusivt ud.

Modellen er let at montere. Du placere den hvor du tænker den skal være, og herefter hælder du ethanol på, også er den fungerende. Eftersom flammen er lukket inde i et glasbur, kan de også holde til at stå ude i regn og vind uden at tage skade.

Det er derfor en relativ alsidig udendørs biopejs.


Biopejs udendøre – Bordet

Biopejs udendøre

Her har vi et form for biopejse ildsted, som kan stå udendørs hvor du måtte have i tankerne. Det smarte ved denne er selvfølgelig, at man kan samles omkring de levende flammer uden at skulle få røg og sod i øjnene, som et normalt ildsted ville afgive.

Trods dets umiddelbart store størrelse, selvom det faktisk ikke forholder sig sådan. Den har målene højde 64 cm, bredde 99 cm. og dybde 61 cm vejer det ligeledes ca. 50 kg., og det er derfor relativt til at juster det såfremt man ønsker det.


Billig udendørs biopejse – Bålet

Billig udendørs biopejse

Her har vi en gammel klassiker. Dette udendørs sten designet biopeis har været aktuelt på markedet i adskillige år, og er det stadigvæk. Det har ikke en afdækning i toppen, og er derfor bedst til at blive anvendt udenfor, men indenunder et halvtag eller lignende således regn ikke kan finde vej til flammen.

Den er til at have med at gøre, og har en ualmindelig lang levetid. Ja faktisk så lang, at vi på redaktionen har snakket om, at det måske ikke er den bedste forretning for producenten idet den umiddelbart ikke behøves at udskiftes igen.

Det er nemlig sådan en udendørs biopejse, som man køber en enkelt gang, også har man den for altid – det må siges at være et godt køb!


Biopejs udendørs – Fakkel

Biopejs udendørs

Her har vi en variant til de to første modeller – den bare med en anden udsmykning med funktionaliteten er den samme. Dette er nok den mest populære på markedet grundet dets unikke og stilrene design. På trods af, at den er hvid så bliver den ikke specielt beskidt selvom nogle skulle sætte sin sko, eller andre uhumske elementer på det.

Stålet er nemlig overflade behandlet, og tager derfor ikke imod sådan nogle urenheder. Det kan nemt skrabes af, og derfor er denne biopejs udendørs model essentiel for enhver familie/virksomhed.

En del virksomheder såvel som privatpersoner udsmykker deres terrasser, altaner osv. med disse flotte udendørs biopejse, hvilket jo egentligt kun er forståeligt.


Udendørs biopejse – Haven

Udendørs biopejs billede

Her har vi en lidt mindre modeller end ovenstående. Den har ligeledes en åbning i toppen, som derfor gør at for at flammen ikke går ud, skal den placeres indenfor et halvtag eller andet sted hvor den ikke bliver overdækket.

Denne model er dog en smule mere transportabel, så det vil typisk være en udendørs biopejs, som man ville kunne tage med sig rundt alt afhængigt af hvor man opholder sig udendørs. Den er relativt billigt, og derfor en model som de fleste mennesker kan købe, for at se om sådan nogle udendørs biopejse egentligt er noget for dem.

Det er derfor et godt produkt til at komme igang med det på, for du ved reelt set ikke, selvom man kan have alle intentionerne om man rent faktisk for dem brugt – så derfor anbefaler vi altid folk at købe sådan en her til en start, jo mindre de med 100% sikkerhed ved at de bruger dem, så kan man naturligvis ligeså godt bare købe den biopejs til udendørs brug som man ønsker.


Biopejs udendørs – Brandkammer

Biopejs til udendørs

Her har vi en type udendørs biopejs, som har været og egentligt stadig er utroligt populær. Det er nemlig sådan nogle brandkamre, som man planter eksempelvis i græsset eller jorden også kan de stå dernede og sende sine flammer op.

Hvis du allerede nu kan være skeptisk omkring sådan nogle åbne flamme uden dække, så skal du ikke være det. For fordelen med ethanol kontra normalt ild er nemlig, at de kan brænder i nærmest alle forhold.

Så hvis du ønsker et flot omridsning af dit bed, eller terrasse eller en sti i din have – så kan man virkelig lave noget flot med disse brandkamre.


Udendørs biopejse – Kræver det elektricitet?

Eksempel på udendørs biopejs

Som du kan se på ovenstående billede kan man med sådan nogle biopejse, som står udendørs virkelig få skabt noget smukt. Her har man valgt, at placere dem for enden af sin pool, og ved et træ. Begge to varianter, som ser ualmindeligt godt ud efter vores mening.

En fordel ved, at disse udendørs biopejse ikke er vanvittigt tunge, som mange udendørs elementer hurtigt bliver er, at de ikke sætter unødvendige afmærkninger i jorden, gulvet eller på fliserne, så derfor kan du være helt tryg ved at de står ude en helt sommer.

Dog vil vi sige, at vores erfaring fortæller, at jo bedre man er til at få dem i læ efter brug jo længere holder de sig, for godt nok er stålet behandlet, men det er glas materialer og biopejse kammeret ikke.