En hvid biopejs er en utroligt stilren biopejs, som man nemt forelsker sig i. Med en tidsløs hvid biopejs har du alle muligheder for at overraske dine gæster positivt. Det er klart, at du kan få dem til både indendøre såvel som udendørs brug.

Derfor har vi samlet en oversigt i dette indlæg, som giver dig den information du behøver for at kunne vælge den helt rigtige hvide biopejs. Der findes nemlig et væld af muligheder og derfor kan det være svært, at danne sig et overblik – det gør dette indlæg.


Biopejs i hvid

Hvid biopejs

Her har vi en klassiker. Den har været blandt de mest solgte gennem mange år, og derfor er denne hvide biopejs ligeledes en som er mange husstande køber. Årsagen til dette er, at den kan flyttes relativt nemt og samtidig har et utroligt flot design.

Biopejse i hvid har generelt fået mere fokus for danskerne, og det er der naturligvis en årsag til. En hvid biopejs er nemlig ualmindelig flot når man det står i skarp pendant til ilden. Det er virkelig et flot syn, som du selvfølgelig allerede kan se via billederne og videoerne i dette indlæg.

Priserne er ualmindeligt overkommelig og derfor er netop denne model interessant.


Hvid biopejs

Det er ofte en smule mere interessant at se sit produkt i live. Dette er vi kommet så tæt på som muligt, ved at uploade ovenstående video. Her vil du kunne se hvordan din hvide biopejs for alvor ser ud. Det er klart at man nemt kan forstille sig, hvordan det ville være at have sådan en biopejs i hvid stående på et kontor eller i stuen.

Hertil synes vi også at videoen giver et indblik i hvor livligt selve flammerne er. Vi har nemlig hørt fra nogle, at de er nervøse for at deres nyindkøbte biopejs i hvid generer flammer som ser alt for kunstige ud, men det er selvfølgelig ikke sagen, og hvorfor skulle det egentligt også være det.

For det er jo i og for sig en ægte flamme, som bare brænder på ethanol fremfor olie, benzin eller andet. Derfor vil flammen selvfølgelig være ægte. Virkeligheden er faktisk også sådan, at den ethanol som bliver brugt i de hvide biopejse fremmer livligheden i den forstand, at flammen bliver mere ægte og farverig. Derfor vil du nærmest få sådan en film-flamme, idet den vil skinne helt vildt flot.


Hvide biopejse til billige penge

Biopejs i hvid
Hvide biopejse billeder

Her har vi nogle af de mest populære hvide biopejse. Det er nærmere betegnet dem som folk i Danmark har købt flest af. Derfor synes vi selvfølgelig at de skulle deles her på siden. Vi mener at det altid er et godt udgangspunkt, at tjekke de mest populære for når rigtig mange mennesker har set noget og købt det, så har du med sikkerhed nogle produkter, som du sikkert også vil kunne lide.

Derfor kan du via ovenstående link finde frem til denne oversigt. En hvid biopejse fungerer i det store hele som alle andre rent funktionelt, det er selvfølgelig kun farven der har en betydning. Dog skal man på ingen måde undervurdere hvad en hvid biopejs kan får ens stue eller i det hele taget bolig.


Biopejse i hvid er fremtiden

Biopejse i hvid billede
Biopejs i hvid

Som vi allerede var kort inde på, så er biopejse i hvid fremtiden, fordi kunderne begynder at efterspørge meget mere til designet. Biopejse i hvide er ligesom første efterspørgsels ryk ift. designet, og derfor er producenterne for alvor gået i gang med at lave ualmindeligt mange flotte og forskellige designs, som du kan se på denne side.

I en lang periode har det været sådan, at det at have en biopejs (og sådan er det i og for sig stadigvæk) er fedt, men nu er kunderne stille og roligt ved at have nogle krav til nichen. Derfor skal man som forhandler have et relativt bredt udvalg af eksempelvis hvide biopejse, hvilket vi synes vores udvalgte forhandler lever op til.

Gennem hele indlægget linker til til biopejse i hvide og så skal du egentligt bare gør det, at når du kommer ind på siden, så kigger du i søgekriterierne og sætter flueben ved farven hvid. På den måde får du kun de biopejse i hvid frem, og kan herefter se hele det samlede overblik.


Hvide biopejse til bordet

Hvide biopejse
Hvid bioethanol pejs

Hvide biopejse kræver faktisk ikke mere rengøring og vedligeholdelse end de andre modeller i farven sort eksempelvis. Årsagen til dette er, at de er overflade behandlet og derfor ikke tager imod urenheder og andre beskidte ting og sager. Derfor er der faktisk ikke mange ulemper ved, at købe biopejse i hvid, som man lige skulle gå rundt og tro.

Mange er altid nervøs for, når de køber ting i hvidt, om de tager mod farve eller på anden hvid nemmere bliver urent – men det skal du på ingen måde være bekymret for, for sådan en biopejs i hvid er bare super lækker. Det tager ikke mere end 1 uges tid at få den leveret, og det er vel og mærke hvis vi antager at det tager mere end det skal.

Vi blev hvertfald ualmindeligt positivt overrasket da vi allerede 2 dage efter bestilling havde modtaget vores biopejs hvid, så du skal på ingen måde være nervøs for, at det vil tager op til flere måneder. Det er kun tilfældet hvis vores udvalgte partner ikke har det på lager, hvilket de i øvrigt er rigtig dygtige til at offentliggøre.


Cambridge pejs hvid

Cambridge pejs hvid

Denne model cambridge pejs hvid er blevet utroligt populær på ingen tid, og derfor skal man heller ikke undervurdere hvorfor sagen er sådan. Det er selvfølgelig som en form for erstatning til de gamle brændeovne – så sætter man cambridge pejs hvid ind i stedet for og bum så kan man lave en form for jagt stemning, eller bare hygge stemning om man vil.

Og med det mener vi i det hele taget, at biopejse i hvid generelt kan definere en hver stemning man måtte søge. Der findes nemlig et relativt stort udvalg hos vores forhandler, at det ikke burde være et problem at finde lige netop den model, som du eftersøger. Så hvis du mangler en, som skal kunne oplyse haven eller bare anvendes som et ekstra element i stuen, så vil du kunne finde en hvid biopejs som gør det muligt.


Biopejse i hvid – Fakkel

Biopejse i hvid - fakkel

Du vil typisk opleve at dine biopejse hvid har en brændetid på op til 6 timer og derfor skal du ikke være nervøs for at den samme aften du starter den går i stå, og ligeså snart tilfældet er at den rent faktisk stopper, så gør du naturligvis bare det, at du finder dit med købte væske, og hælder 1,5 Liter på din hvide biopejs igen, og herefter har du yderligere 6 timer.


Hvide biopejse til stuen

Biopejs hvid til stuen

Afslutningsvist vil vi sige, at uanset om du har et sort køkken / sort spisebord, så vil en biopejs i hvid sagtens kunne klare opgaven og ikke virke fejlagtigt placeret. Det er nemlig fordelen ved farven hvid, den kan supplere alle andre farver og udstødes ikke.

Man plejer designmæssigt at sige, at hvide biopejse er alle farvers ven – og inden det går hen og bliver alt for fluffy skal vi nok stoppe.

Så hvis du ønsker at købe en hvid biopejs, så synes vi helt sikkert du skal give vores udvalgte forhandler et kig.