En cocoon biopejs stopper man altid op for at undersøge nærmere, for med sit betagende unikke og eksklusive design formår flammerne virkelig at sætte stemningen. Der findes tre forskellige slag cocoon pejse; én rund biopejs, cocoon aeris samt Cocoon pedestal.

Dette indlæg har til formål at iscenesætte alle modeller og specifikt forklarer hvor du køber dine cocoon biopejse henne. Vi vil desuden komme med anbefaling pba. erfaring ift. hvilken model vi mener er den bedste samt hos hvilken forhandler du finder det bedste tilbud på din cocoon biopejs.

Du finder hele udvalget af cocoon biopejse via nedenstående link.

ForhandlerVurdering
Biopejs-ShopBedsteTil Butik →

Cocoon Biopejs – Sort

Cocoon biopejs

Her har vi en cocoon biopejs, som er relativ nemt at være ejer af. Hermed menes, at den er let at flytte rund med såfremt man ønsker dette, og derudover har den et utroligt stilrent design, som virker betagende for dig selv og ens gæster. Med sin matte sorte farve og stål fod, er den tilgængelig for alle hjem.

Det kræver ikke den helt store installation, da denne cocoon biopejs naturligvis bare er at installere den på det medfølgende stålfod. Den kan stå på alle underlag, uden at afgive mærker i gulv, gulvtæppe eller andet, så derfor vil du med denne cocoon biopejse have et alsidigt produkt, som efter vores overbevisning passer til dig, som stiller krav til dine biopejse.

Specifikationer: 

 • Kendt fra Go’ Morgen Danmark og andre større shows
 • Mål: 38 cm. højde x 60 cm. diameter
 • Fremstillet i rustfrit stål 

Cocoon Aeris

Cocoon aeris

Her ser du en cocoon aeris, som er én af tre modeller fra cocoon biopejse. Disse nedhængt modeller er de sidste par år blevet voldsomt populære, af den grund at du ikke har set det mange steder før. Forskellen på denne cocoon aeris og ovenstående er egentligt bare hvorledes den hænger.

Selve kuplen er den samme og brandkamrene er nøjagtig de samme, og dermed får du altså den samme autentiske oplevelse begge steder.

Som det ligeledes illustreres længere nede i en video, kan man faktisk ret nemt og hurtigt afmontere sin cocoon aeris fra loftet og sætte den på en fod, såfremt man ønsker det.

Specifikationer: 

 • Prisgaranti på denne cocoon aeris
 • Vægt: 24 kg.
 • Brændetid i op til  6 timer.

Cocoon Pejs – 3-benet

Cocoon pejs

Denne cocoon pejs er som alle andre produkter i dette indlæg fra samme producent. Faktisk er en cocoon pejs et af de finere i markedet. Personen der står bag designet hedder Federico Otero og fungere designer for Tag Heuer, Vogue og mange andre. Han er derfor en relativ kendt herre, som kender til de mest eksklusive designs, og det afspejler sig også i de modeller han udvikler for cocoon pejse.

Vi er på redaktionen meget begejstret for denne cocoon pejs med 3-ben. Den er simpel men samtidig utroligt stilfuld, hvilket vi er meget begejstret for. Her kommer mindre er mere virkelig til sin ret.

Specifikationer: 

 • Hurtig levering
 • Bedst sælgende
 • Brændetid i op til 6 timer. 

Cocoon Biopejs Tilbud

Cocoon biopejs tilbud

De nye modeller fra cocoon er lavet i poleret stål, og det er egentligt noget som markedet har modtaget forskelligt. Vi synes det er et fedt design, som adskiller sig fra de normale og meget moderigtige hvide og sorte farver.

Det flotte ved poleret stål er nemlig, at den reflektere lys og sine omgivelser tilbage, på den måde vil den i det opstillet lokale fungere som et lille TV, som man virkelig kan bruge meget tid på, at kigge på. Vores udvalgte danske forhandler kører af og til et cocoon biopejse tilbud på disse helt nye modeller, og folk plejer at rive dem væk, så hvis du er heldig er det stadig aktuelt – det kan du finde ud af, ved at følge ovenstående link.

Specifikationer: 

 • Let at tænde og slukke
 • Varmeeffekt på 3,6 kW
 • Brændetid i op til 6 timer 

Cocoon Pejs Tilbud

Cocoon pejs tilbud

Vi plejer at kalde denne model for hjulet, og det giver forhåbentligt sig selv hvorfor det er tilfældet – det er selvfølgelig fordi der er tale om en rund biopejse eller globe biopejs om man vil.

Modellen bliver af og til kørt som et cocoon pejs tilbud, og derfor tvinger forhandleren dig til at holde dig ajour med deres hjemmeside. Alternativt skal du holde øje med vores side, her sørger vi for at viderbringe nyheden ligeså snart vi ved at du kan få denne cocoon pejs på tilbud eller i det hele taget nogle af de andre.

Det smarte ved denne cocoon biopejs desuden, at der medfølger alt udstyr som du skal bruge til at opsætte den i væggen, hvilket faktisk er ligeså nemt som at sætte et billede op.

Specifikationer: 

 • Mat sort 
 • Mål: 38 cm. i højden x 60 cm. i diameteren
 • Brændetid i 6 timer

Cocoon Aeris – Poleret stål

Coccon aeris

Den tidsløse cocoon aeris i poleret stål har bare nået fangende over sig. Det skal du selvfølgelig ikke holde dig tilbage for, men derimod bare få den købt i en hulens fart således du kan boltre dig med, at være ejer af sådan en model.

En cocoon aeris og i det hele tager biopejse fra cocoon er utroligt nemme at tænde. Det fungerer på den måde, at der medfølger en form for tang, som man kan åbne og lukke biokamrene med. Den kan man tænde i enden, og herefter fører du den ind i din cocoon biopejs og herefter starter den – hvis de formuleringer ikke er udtrykt klart nok, så er der nederst i dette indlæg en video, som illustrerer det endnu bedre. I den video får du også et bedre indblik i, hvordan det ser ud når dine biopejse fra cocoon er tændte.

Specifikationer: 

 • Elegant design
 • Autentisk ild
 • Kan holde sig brændende i 5-6 timer

Rund Biopejs – Fires

Rund biopejs

En rund biopejse kan for nogle være svært at definere hvorvidt de kan lide den eller ikke. Majoriteten synes efter, at have set den nærmere , at den egentligt er meget flot – denne holdning har vi på redaktionen heldigvis også.

Der er dog en uforklarlig faktor ved denne cocoon biopejse, som ingen ved hvorfor er sådan. Hvilket jo i og for sig er en smule sjovt. Vi taler naturligvis om dens levetid. Får denne models konstruktion gør åbenbart, at den holder sig markant længere end andre modeller biopejse – dette er som indskydelse ret generelt for cocoon biopejse, nemlig at kvaliteten er så høj, og at der er tænkt på selv de mindste detaljer.

Dette resultere i, en øget levetid hvilket kunden selvfølgelig bør være begejstret for. I branchen joker man lidt med, at en cocoon biopejs er livsforsikret, så når man først har købt sin eksempelvis cocooen aeris eller runde biopejs, at så kommer man til at have den i meget lang tid – fordi de simpelthen holder sig så godt.

Specifikationer: 

 • Medfølger skruer og vejledning til opsætning.
 • Lang levetid
 • Brænder i helt op til 7 timer

Biopejs Cocoon – Stålfod

biopejse cocoon

Her har vi endnu en biopejs cocoon af de nye modeller i poleret stål. Ligesom så mange andre, så kræver denne heller ikke meget vedligeholdelse. Man skal måske af og til lige gøre den af indvendig såvel som udvendig, samt tage brand mekanikken ud og aftørre den.

Det vil helt sikkert kunne betale sig, for selvom de ikke udskiller sod og røg, så kan der jo ligge sig støv og andre urenheder indvendigt og udvendigt.

Det smarte ved denne model er også, at du kan hvis du eksempelvis skal ud at køre, bare skrue foden af og ligge den ved siden af indtil du er fremme.

Specifikationer: 

 • Behandlet stål
 • Lidt vedligeholdelse
 • Brænder i 4-6 timer

Cocoon biopejs – Inspiration

Forhåbentligt giver ovenstående video et indblik i hvordan sådan en cocoon biopejs reelt set fungerer. Det kan nemlig i mange tilfælde være mere tilstrækkeligt, at se en video fremfor at læse om produkterne. I denne video ser du alle de faser, som du selv kommer igennem, lige fra at skulle starte den til de muligheder vi kort har vendt tidligere ift. at afmontere stålfod med videre.

Det eneste negative der er at sige om videor omkring cocoon pejse er selvfølgelig, at billederne af den realistisk ild ikke er ligeså godt som de er i virkeligheden. Flammerne er meget mere fyldige, så du skal mere bruge videoen som inspiration til hvorledes du anvender den i hverdagen – altså de mere praktiske elementer.

Kapacitet

De fleste brandkar, dvs. dem som holder ilden i live har en kapacitet på 1,5 Liter, hvilket efter vores overbevisning er rigtig fint. Vi mener ikke at der er behov for hverken større eller mindre. 1,5 Liter brandkar svarer til cirka 6 timers brændetid, som selvfølgelig er en del timer, som du kan have din cocoon biopejs tændt i.

Cocoon biopejs tilbud

Dette er som sagt noget forhandleren gør af og til, det er ikke noget som fremkommer hvert kvartal men mere op til højtideligheder, så de løbende holder sig opdateret med sæsonerne for de forskellige Cocoon Biopejse tilbud. Vi vil så godt som muligt forsøge at holde dette afsnit opdateret med de nyeste cocoon pejse tilbud – således at når der er et tilgængeligt, så får du adgang til det ved, at klikke på nedenstående knap.

Den historiske udvikling

Udviklingen i antallet af solgte og købte cocoon biopejse er steget voldsomt de seneste år, og det tror vi er fordi folk for alvor har fået øjnene op for hvor vigtigt det er, at man sikre sin indeklima i sin bolig. Det er selvfølgelig en forklaring, en anden forklaring er at folk synes de er blevet meget pænere og derfor ser dem som et design stykke, som integreres i diverse stuer på ligefod med en skammel, et kunst billede mv. og det tror vi egentligt er en meget rigtig tilgang til disse cocoon pejse / runde biopejse / globe biopejse som allesammen i øvrigt er synonymer for det samme.

Når antal solgte enheder stiger så meget, så er det selvfølgelig noget som forhandlerne får øjnene op for, og derfor kan det som forbruger være svært at vælge hvor man eksempelvis skal købe sin cocoon aeris.

Dette har vi med dette indlæg forhåbentligt hjulpet dig med, således at du egentligt bare via dette indlæg skal finde ud af hvilken model som er dig. Vi ved nemlig med sikkerhed, at den forhandler vi henviser til har ualmindelig god kundeservice og i det hele taget prioriterer kunden først.

Du kan derfor være fuldstændig tryg ved at købe dine produkter her.


Cocoon Aeris og Rund Biopejs

Potentialet ved at købe design fra en kendt designer, som det er tilfældet når man køber en cocoon aeris eller i det hele taget bare en cocoon biopejse er stort. For som så mange andre historier, så kan sådan noget design om nogle år virkelig have potentiale til at blive noget stort.

Så derfor kan det pludselig vise sig, at dit køb bliver en af dine bedste investeringer – det ville da være en fornuftig udvikling, som man kun ville blive begejstret af, derfor skal du selvfølgelig holde øjen og øre åbne således du i fremtiden ved, hvad dine produkter er værd.


Cocoon pejse tilbehør

tilbehør

Hvis du mangler noget tilbehør til dine pejse, så finder du det her.