Siden er startet af Michael Thomassen og Anders Søndergaard. Deraf det flotte navn: MTAS.dk.

Det giver måske ikke så meget mening ved første øjekast. Men vi, Michael og Anders, har altid været gode venner. Og tro det eller lad være – altid kaldt hinanden: MT og AS.

Derfor var det også naturligt, da vi begge mere eller mindre synkront ifm. køb af huse samme år, får installeret en biopejs, som tændte (høhø) lysten til at skrive omkring selvsamme, at kalde domænet for en sammenslutning af vores navne.

Efterfølgende er vi så blevet kendt som en slags gruppe og i fællesbetegnelser, primært hos familien, kendes vi som: M-TAS.

Det udtales som det skrives: Tryk på M, pause og så: TAS. Hvorfor er der ingen af os, eller familien der rent faktisk ved. Men det blev nu engang sådan og derfor besluttede vi os også for da vi endelig skulle have et logo, at lave mellemrummet mellem det første M og TAS.

De var en helt masse omkring navne. Det skulle siden dog ikke handle om. Siden her handler i stedet om vores lille passion for biopejse. Det er vores frirum til at skrive om og anbefale forskellige biobrændsels produkter.

Held og lykke i jagten på dit eget.

Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du kontakte sidens chef-sekretær:

Lise Petersen

Lisepetersen82@gmail.com

Samarbejdspartnere