En lofthængt biopejs ligger i et relativt bredt prisniveau det vil sige, at du kan købe en hængende pejs eller frithængende pejs, som vi gennem indlægget ligeledes vil kalde dem, og derfor findes der en model af hængende biopejse som med garanti passer til netop dig.

I dette indlæg adresserer vi de forskellige prisklasser således du let og elegant kan få et overblik over de bedste modeller i hver sin prisklasse. På den måde er du sikker på, at der er en type til dig.

Så hvis du ønsker yderligere information omkring pejse der hænger ned fra loftet så er du havnet det helt rigtige sted. For med en hængende biopejs er du sikret varm, hygge og et unikt moderne design i dit hjem – se markedets absolut 7 bedste hænge pejse nedenstående.

Hvis du ikke har tiden eller lysten til, at kigge diverse nedenstående produktspecifikationer igennem finder du en oversigt over alle lofthængte biopejse her.

ForhandlerVurdering
Biopejs-ShopBedsteTil Butik →
Bio-PejsFavoritTil Butik →

Lofthængt biopejs i mat sort

Lofthængte biopejse

Denne hængende pejs har med sit unikke design og sine flotte gløder virkelig formået, at tage markedet med storm, og det er der en helt specielt årsag til. Det er nemlig denne model, som du i adskillige år har kunnet se i en række danske tv studier heriblandt go morgen danmark.

Det er ligeledes sådan en hængende biopejs, som mange starter med af den årsag at den er relativ nem at montere og kan placeres i næsten alle rum. De er heller ikke brandfarlige, så på den måde er der som sådan ikke noget galt i at stille den ved siden af møbler for du vil ligeledes ikke opleve, at din frithængende pejs drypper eller kaster væsker fra sig, som skader dine møbler.

Specifikationer: 

 • Rustfrit stål
 • Vejer 24 kg. 
 • Brænder i op til 6 timer pr. påfyldning
 • Justerbart produkt, som du derfor kan dreje i den retning du ønsker
 • Varmeeffekten pr. time er cirka 3,6 kW

Hængende biopejs med åbning

Hængende biopejs med åbning

Frithængende pejs som let og elegant ophænges i loftet via medfølgende skruer og beslag. Vi vil faktisk gå så langt, som at sige det er noget alle kan håndtere og derfor ikke behøves omkostninger til håndværker eller andet.

Forskellen på denne bedste lofthængte biopejse og de andre er, at man har valgt at åbne den i begge sider. Det giver naturligvis en masse muligheder, som de andre ikke har og derfor ville du få en model, som er unik og ny i sit design, og derfor en som også adskiller sig lidt, men omvendt giver det et flot design og en følelse af at man kan være med uanset hvilken side man er på – vi plejer at sige, at denne model inddrager hele rummet meget bedre end de lukket, så derfor vil sådan en model efter vores opfattelse være essentiel.

Specifikationer: 

 • Materialet er i stål
 • Den lofthængt bioethanol pejs vejer 33 kg.
 • Brænder i op til 4 timer
 • Kan købes i farverne sort og hvid
 • Hurtig levering 

Lofthængt biopejse UFO-50

Lofthængt biopejse

Denne hænge pejs eller hængende biopejs går som en mere eksklusiv model idet den er håndlavet, og dermed har sit helt eget snit. Af samme årsag vil der selvfølgelig ikke være 2 modeller, som er ens, og din lofthængte biopejse vil derfor være unik.

Sådan en lofthængt biopejs vil passe perfekt ind i de fleste rum af den grund, af den helt naturligt vil have en positiv æra over sig, som man bare bliver draget af. Lige netop denne model er faktisk relativt populær på markedet, og det er der selvfølgelig en årsag til.

Nu kan du måske tænke, at sådan en håndlavet lofthængt biopejse, måske er ualmindeligt dyre, men det er ikke tilfældet – denne model hører klart til blandt de billigste på markedet og det er der selvfølgelig en årsag til.

Specifikationer: 

 • Rustfrit stål således du oplever en lang levetid
 • Vejer kun 26 kg.
 • Kan brænde i helt op til 4 timer pr. påfyldning 
 • Nem at installerer
 • Nem at aktivere

Hænge pejs fra UFO 60

Hænge pejse

Denne hænge pejs går ofte som den mest købte, og det gør den fordi den a. har et tidsløst design og b. formår at gøre sig utroligt godt kvalitetmæssigt. Det er en model, som de fleste personer kan forholde sig til, og derfor vil det være en populær model.

Vi har selv valgt at teste denne model, og er egentligt utroligt begejstret for hvad den kan, for det er nemlig på alle parametre at den formår at overraske. Den er justerbar således at hvis i sidder ved tv’et og flytter jer op til spisebordet, så kan i bare dreje den og herefter vil i også have glæde af den der. Den vejer kun 26 kg. og er samtidig en af de nemmeste at installere og montere, så derfor vil du hurtigt opleve, at modellen er det gode og rigtige valg for de fleste.

Hvis du ønsker at se flere billeder af denne hænge pejs, så er de tilgængelige via ovenstående link.

Specifikationer

 • Mest populære model 
 • Høj brændtid pr. påfyldning 
 • Fri fragt 
 • Anbefalet 96,6% ethanol koncentrat.
 • Farven på billedet er matsort

Biopejs i sort stål lofthængt

Biopejse i sort stål lofthængt

En ny variant og spiller på markedet er denne model, som virkelig formår at sætte tankerne igang ift. hvordan fremtidige modeller kommer til at se ud. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at denne hængende bioethanol pejs kan nået helt specielt, som andre ikke kan, og derfor vil vi endnu engang slå et slag for at hvis man ikke rigtig føler, at de andre modeller tiltaler en – så bør du tage chancen og springe ud i sådan en, det vil du med sikkerhed ikke fortryde.

Det er som udgangspunkt ikke en ulempe, at den er mere åben for som du måske ved, så producerer sådan en bioethanol pejs, der er lofthængt ingen sod, røg eller på anden vis gener, og derfor relativt sikkert og nemt at have med at gøre.

Specifikationer:

 • Unikt og nyt design
 • Medfølger slukningsværktøj
 • Installationsguide som er nem at forstå
 • Kan købes i farverne sort og stål 
 • Relativ billig lofthængt pejs

Lofthængt pejs i hvid

Lofthængt pejs hvid

Her har vi en model som sammenligneligt minder utroligt meget om den anden vi tidligere fremviste, og årsagen til den gør det er, at det også er samme producent – det vil sige den producent som har lavet en relativ ny model hvor man arbejder med åbninger på begge sider således man giver sin lofthængte biopejs en mere sammenslutning der gør det muligt for alle i rummet uanset hvor man sidder at kunne se de flotte flammer.

Derfor vil du ikke hele tiden skulle rundt og justere den, hvilket man efter mange år, hvor man har gjort det bliver glad for, at man i og for sig bare kan hænge den et sted også lade den være.

Specifikationer: 

 • Inspirerende farve som giver et frisk pust i rummet
 • Flot nedhæng, som ikke er grim eller på anden vis virker generende for øjnene
 • Relativt billig lofthængt pejs
 • Hurtig levering og medfølgende installationsguide samt vejledning

Aeris hængende pejs

Aeris hængende pejs

En aeris lofthængt pejs er lidt som en lamborghini i bilernes verden, det er nemlig den lidt større og dyre model, men som man virkelig bliver glad for når man først har den. For ikke nok med, man kan bruge den som biopejs, så kan man selvfølgelig også udtage denne ”dunk” og indsætte eksempelvis is mv., da denne pejse der hænger ned fra loftet er monteret med ekstra stærke skruer (som medfølger ved køb), kan den nemt bære genstande som champagne flasker mv.

Den er fremstillet i poleret stål og ser bare i sig selv hamrende eksklusiv ud, og det er virkelig noget vi synes er flot. Designet er eksklusivt, men ikke så unikt at du ikke ville kunne have den nærmest alle steder – derfor er det også en model alle, og IKKE kun de mere erfaren indenfor frithængende pejse vælger at købe. Det er som aeris selv siger ”En model for de kvalitetsbevidste”.

Specifikationer: 

 • 38 cm. i højden
 • Vægt 24 kg.
 • Brænder i helt op til 6 timer 
 • Ualmindelig nem at montere – det os kun 5 minutter på redaktionen. 

Her køber du din billige lofthængte biopejs

Der er absolut ingen tvivl om, at vi er 100% overbevidste om, at hvis du vælger at investere i en biopejs, at så vil du opleve at du får et helt nyt møbel ned i eksempelvis din stue, det vil typisk være sådan, at du kan blive helt betaget af det og derfor er det faktisk relativt ofte vi ser, at folk ender med at købe endnu flere, og det har vi fuld forståelse for.

Derfor har vi i flere omgange fået henvendelser på, hvor man bør købe sine hængende pejse henne, og det vil vi naturligvis gerne være behjælpelige med, det er trods alt derfor vi er sat i verden – nemlig for at guide og vejlede dig indenfor biopejse.

Vi har valgt at fokusere på en overordnet forhandler idet vi gennem en længere periode er i tæt dialog med selvsamme og derfor 100% kan stå indenfor, det produkt som de leverer. Vi kender til teamet som driver den og ved at de er passioneret for at få det til at fungerer, og vi ved også at de hver dag yder en hæderlig indsats for at komme i mål med, at blive Danmarks største forhandler af biopejse – og det varer ikke længe før de er i mål med dette.

Den omtalte forhandler har adskillige års branche erfaring, og du finder siden vi omtaler ved at følge de links vi har opstillet gennem dette link og i det hele taget bare her på siden.


Kan en lofthængt pejs monteres alle steder?

Her er svaret både ja og nej, for det kræver at man har et loft før man kan installere den i loftet, og derudover at dit loft er tilnærmelsesvist holdbart dvs. at det kan håndtere skruer, ravplugs osv.

Vi er dog så heldige herhjemme i Danmark at de fleste hjem er lavet sådan, at de nemt kan holde til forskellige installationer og derfor vil man også opleve at det typisk ikke er noget problem. Vi oplever hvertfald i større og større grad at folk prøver en lofthængt bio pejs fordi de kan se værdien i at have den fast installeret et sted.

Desuden er vores erfaring også, at det bare er sådan at nogle hjem har nogle steder hvor en frithængende pejs oplagt kan ligge, så derfor er det ikke så underligt, at man vælger sådan en løsning.

Det faktisk også muligt såfremt du efter 1 uge, 3 uger eller senere beslutter dig for, at flytte den. Så kan du bare tage skruerne ud af loftet og placere den et andet sted. Det er nemlig ikke så stor en operation, som man måske skulle tro. Så hvis du kan samle et ikea produkt, kan du også samle lofthængte biopejse, det er der ingen tvivl om.

Var der en lofthængt pejs for dig?

Hvis du var så heldig, at finde lige netop den model eller type i dette indlæg som virkelig ville passe perfekt ind i jeres bolig, så er det simpelthen helt perfekt. Alternativt kan du via nedenstående link finde en oversigt over den omtalte forhandlers udvalg – her finder du samtlige hænge biopejse som de har i deres produktportefølje.

Det er ofte nemmere at kunne vurdere hvilket produkt man kan lide når man har en oversigt over alle produkter og det har du nu mulighed for.

Alternativer til lofthængte biopejse

Der findes en masse alternativer, som vi har skrevet om i tidligere indlæg. Dem finder du her: