Indret dig med en indbygget biopejs

Indret dig med en indbygget biopejs

indret dig med en indbygget biopejs

En moderne biopejs kan indbygges i enten et møbel eller i en mur. Den liver op i ethvert rum, og den er eminent til at sprede hygge.

Den indbyggede biopejs kan placeres stort set alle vegne, hvor der kunne trænges til lidt ekstra hygge.

Den er oven i købet miljøvenlig, fordi den bruger bioethanol som brændstof.

Byg en biopejs ind et møbel

Den lille elegante biopejs kan bygges ind i for eksempel et bord, en reol eller en bænk. Det giver en fantastisk stemning at have de levende flammer så tæt på. Ligesom et stearinlys kan, så kan en biopejs løfte hyggen med flere grader. Det kan den bogstaveligt talt, for den kan samtidig producere en behagelige lun temperatur.

Sættes pejsen ned i et udendørs møbel, så har du et helt fantastisk udemiljø på et øjeblik. Den kan også bygges ned i en halvmur eller i en flise. Det kan også give en skøn effekt.

Byg en biopejs ind i væggen

En biopejs ser fantastisk ud, hvis den bygges ind i en væg. Nogle modeller er konstrueret sådan, at flammerne kan ses fra en side, andre har åbent på flere sider, sådan at flammerne kan nydes fra alle sider. På den måde kan man få den samme pejs til at være synlig i to rum på en gang.

Med sådan en indbygget biopejs i væggen får du en helt unik indretning. Sæt den i hvilket som helst rum i hjemmet.

Biopejsen som varmekilde

Biopejse fås i mange forskellige størrelser og med forskelligt antal brandkamre. Proportionelt med pejsens størrelse og antallet af brandkamre er dens evne som varmekilde.

De mindste bioipejse har ikke meget varmeværdi, hvorimod de største godt kan have en vis værdi som varmekilde. Den er dog ikke stærk nok til at være den eneste varmekilde i rummet. Den kan højst være et behageligt supplement.

Biopejsen brænder med ethanol

Som brændstof bruger biopejsen ethanol. Dette er et naturprodukt, og derfor belaster det ikke miljøet unødigt.

Du kan således bruge din indbyggede biopejs uden at være bekymret for miljøet. Det gør biopejsen til en godt alternativ til andre varmekilder. Selv om varmeeffekten fra pejsen er begrænset, så kan dens bidrag være meget velkomment.

Bruger du en biopejs, så medvirker du til, at bliver brugt mere af den miljøvenlige opvarmning. Det er til stor gavn for os alle.

Brug denne smukke indbyggede pejs for hyggens skyld og for miljøets skyld.

Rate this post
Mark Thorsen

Skriv et svar