Fordele med VPN – Få en billigere Netflix pris

Fordele med VPN – Få en billigere Netflix pris

Fordele med VPN - Få en billigere Netflix pris

Der er utroligt mange der begynder at bruge VPN fordi det har så mange fordele at gøre brug af de forskellige VPN tjenester derude. Men er du endeligt klar over hvilke fordele der er med VPN og hvordan du udnytter disse fordele bedst muligt?
Der er utroligt mange fordele med VPN og én af dem er især at du kan få en lavere Netflix pris som rigtigt mange gør brug af. Men udover at du kan få en lavere Netflix pris, så kan du også få adgang til langt flere film og serier med en VPN tjeneste. Men lad os kigge på hvad VPN er og hvorfor du kan få en lavere Netflix pris med den.

Netflix Pris – hvorfor er der forskel?

Netflix Pris
Netflix Pris

Der er mange der undre sig over hvorfor der er forskel på prisen for Netflix rundt omkring i verden, men svaret er ganske enkelt. Netflix bruger geografisk pricing, som betyder at de tilpasser deres priser til deres brugere. Som eksempelvis i USA så har de en lavere købekraft per indbygger hvilket betyder at amerikanerne har mindre penge hver især end vi har i Danmark. Derfor er prisen lavere i USA end den er i Danmark. Når du vil have den billigste Netflix pris så skal du derfor enten bo i USA for at få amerikansk Netflix eller få det til at ligne at du bor i USA. Og det er faktisk ret nemt at få det til at ligne at du bor i USA. Lad os kigge på hvordan du bruger en VPN tjeneste til at få billigere Netflix uden at komme til at mangle indhold.

Brug VPN til at få amerikansk Netflix

For at få amerikansk Netflix så er du som sagt nød til at få det til at ligne at du befinder dig i USA. Det kan du gøre på flere måder. Du kan enten vælge at flyve til USA for at oprette en Netflix konto, hvilket nogle vil mene er ret besværligt og måske også en smule dyrt at gøre for at spare lidt penge hver eneste måned. Den anden mulighed er at oprette et Netflix abonnement med en VPN tjeneste. Med en VPN kan du nemlig logge på en server i USA og oprette et abonnement mens du sidder hjemme i stuen og venter med popcorn til at komme i gang med at se film og serier.

For at bruge en VPN så skal du først og fremmest finde en VPN tjeneste som har de muligheder som du søger. Dette kan f.eks. være at du har brug for at kunne komme på en server i USA i dette tilfælde. Der er massere af VPN tjenester der har servere i USA og da stort set alle sammen har denne mulighed så er det bare at vælge dem der har de bedste og hurtigste servere, så du ikke skal døje med at du får en dårlig streaming oplevelse.

Her er en lille trin for trin guide til hvordan du bruger VPN til at få amerikansk Netflix.

  1. Find den VPN du vil bruge. Du kan finde en VPN hos vpn-zone.dk hvis du er i tvivl om hvilke.
  2. Download deres program/software.
  3. Log på en server i USA.
  4. Opret et Netflix abonnement og vælg betalingsmetode.
  5. Log på dit Netflix abonnement.
  6. Nu vil du forsætte med at betale med den amerikanske dollar som valuta og med deres priser.

Jeg håber du kunne bruge denne guide til noget.

Rate this post
Mark Thorsen

Skriv et svar